WLAN Controle

MavMS – WLAN controle; beheer uw draadloos netwerk zonder de aanschaf van een controller!

Mavari heeft  geïnvesteerd in een eigen HiveManager voor haar klanten die wensen te werken volgens het principe van een controller-based systeem, zonder echter die hoge kost te moeten betalen voor de aanschaf ervan.

Het werken volgens dit principe vereenvoudigt het beheer van uw draadloos netwerk drastisch. In plaats van iedere Access Point manueel te moeten configureren van SSID, beveiliging en kanaal moet dit slechts 1-malig ingesteld worden op de manager om vervolgens door alle AP's overgenomen te worden.

Bij een controller-gebaseerd systeem is er een Single Point of Failure. Wanneer de controller niet actief is zal het draadloos netwerk ook niet werken. Bij het Aerohive systeem zal het draadloos netwerk steeds operationeel zijn, ook als is de HiveManager om 1 of andere reden niet beschikbaar.

Enkele voordelen van ons systeem tov. het controller based systeem:

  • Geen controler nodig dus geen “Single Point of Failure”,
  • Eenvoudig beheer, ook als u meerdere vestigingen heeft,
  • “Dynamic Airtime Scheduling” zorgt dat alle clients aan maximale snelheid verbinden.
  • Makkelijk extra Access Points te integreren, onbeperkt aantal Access Points.
  • Geïntegreerde mesh functionaliteit

WLAN controller LessWLAN - Controller based

De HiveManager bevindt zich in ons MavMS-Datacenter. Ons datacenter is via glasvezel met het internet verbonden en beschikt over een SLA van 99,9 %.

Met de HiveManager configureert en beheert u alle HiveAP’s op een eenvoudige manier en kunnen wij bij eventuele roblemen snel tussenkomen.